Skip to main content

Appreciation Night


I was in charged of arranging my church’s Appreciation Night last week. 

Well, the main idea of this Appreciation Night thing was to reward all of the church’s servants (activists) for all that they’ve done for the church. In the past, the appreciation used to be given during church’ anniversary, but this year my pastor would like to conduct it separately, so yeah, I was a lil bit nervous (yet, excited) when appointed as the PIC, because it would be the first Appreciation Nite at my church :p 

We had a fine dining at the church hall (BIG thanksss to Ci Sophia, Ci Dessy, Ci Ayong cs and of course our PastorChef Ko Yakub for managed the dining tables plus prepared the foods, I really couldn’t ask for more :D) while special guest star gospel-singer Jason sang for us, continued by Praise & Worship session led by our MC plus WL, Wiwin.

Church hall magically transformed into Ritz Carlton's ballroom :p



Ubercute fruits dessert by Ci Dessy :)

"Import" guest star: Jason

MC for that nite: Wiwin and Anton

Praise & Worship session

After that, we began to recognize the  servants by give them a special charter with each of their names, name meanings, and verses written on it, also some encouragement words from our pastor and leaders. Special for GO a.k.a cell group leaders, they also received their facial caricature :D


Facial caricature of Maggie. So look alike!

And, tadaaaa… we also had special appreciation surprise for our pastor and his family :) Thank you for all that you’ve done for us, Ko Yakub, Ci Yenny, Joel and Noni. Oikos loves you!


Here are some pre-event pics…

With my beautiful ushers: Cindy, Yovani, and Bella

Dephola, Felix, and Anton

My cell group leader, Andy :D

Melvin dressed sooo decently, ahaha!

Out of a sudden I got a PIC assistant, Kenny :))

Also thank you to all of you who has participated and helped in this events! I’m so glad and grateful for being a part of Gereja Oikos Singapore *hugs*. God bless!

PS: Again, all pics credited to Yovani Turner, a young-talented model, fashion designer, and photographer friend of mine :*

Comments

Popular posts from this blog

Ziklag

Beberapa hari yang lalu, saya lagi baca One Year Bible Plan, waktu roommate saya ingatin untuk bayar uang kost. FYI, we rent a unit of HDB (sebutan untuk rumah susun di Singapore) here, consists of three bedrooms, and one of those rooms has been vacant for a month. We’ve been trying our best in order to find a housemate, but still haven’t found one yet. Nah, berhubung saya dan roommate saya nyewa satu unit, konsekuensinya adalah kalau ada kamar yang kosong, kami yang harus nanggung pembayarannya. Haha, finding a housemate is frustating, and paying for a vacant room is even more! :p But then, we have no choice. Jadi, waktu roommate saya ingatin untuk bayar uang kost (karena memang udah waktunya bayar), I went downstair to withdraw money from ATM (di bawah rumah saya ada mesin ATM, lol!). Waktu habis ngambil uang, saya cek saldo, dan… langsung mengasihani diri sendiri, wkwk. Ironis sekali bagaimana sederet angka yang terpampang di monitor mesin ATM bisa mempengaruhi mood-mu, ya? :p N

Where It All Began

Saya dapat banyak BANGET pertanyaan tentang gimana awal mula saya menulis dan menerbitkan buku. Karena saya nyaris nggak sempat untuk balas semua pertanyaan itu, muncullah ide yang nggak gitu jenius ini dalam benak saya: tulis saja di blog! Sekalian comeback-nya blog saya, yang baru kemarin saya bersihin dari pernak-pernik nggak penting dan saya balikin ke template standar, supaya lebih gampang dibaca ;) So, here we go! Dari kecil, saya suka baca. Setiap kali ultah dan ditanya sama tante dan om saya pengen kado apa, pasti tanpa ragu saya akan menjawab: buku! Segala jenis buku saya telan; mulai dari Doraemon (ada om saya yang rajin banget beliin saya Doraemon, nggak pernah lewat satu nomor pun!), cerita rakyat dari Jawa Timur, Jawa Barat, dan segala daerah di Indonesia, sampai novel Mira W (yang seharusnya belum boleh saya baca sebagai anak SD, tapi saya pinjam dari perpus sekolah, hahaha). Tanpa saya sadari, hobi membaca itu bikin saya jadi pintar menyusun kata-kata di kepala, kar

By the Lakeside

Semua orang bilang, hidup saya baik-baik saja. Mereka nggak tahu bahwa belakangan ini saya merasa sebagian besar hidup saya tersia-sia. Saya nggak depresi, tapi saya rasa saya sedang mengalami apa yang orang sebut sebagai quarter-life crisis, yang didefinisikan oleh Wikipedia sebagai: A period of life usually ranging from the late teens to the early thirties, in which a person begins to feel doubtful about their own lives, brought on by the stress of becoming an adult. Sudah beberapa minggu ini saya merasa saya seorang underachiever, belum meraih apa-apa dalam hidup saya. I know, I know, you're gonna yell jadi-udah-nerbitin-lima-belas-buku-itu-menurut-lo-bukan-pencapaian-? at me, seperti yang dilakukan beberapa teman dekat saya. Frankly speaking, itulah yang saya rasakan. Bukannya nggak bersyukur, tapi mungkin karena sudah cukup sering, melihat buku saya diterbitkan nggak lagi menjadi hal yang istimewa buat saya. Saya merasa itu sesuatu yang biasa-biasa saja. Saya juga m