Tuesday, June 10, 2008

Trilogi, Haruskah?

I’m seriously considering to write the third book of Dylan.
Bukan karena selalu ditanyain sama pembaca-pembaca yang ngisi comment di friendster saya.
Bukan juga karena saya sudah punya ide untuk seri ketiga bahkan sebelum Dear Dylan disetujui untuk diterbitkan.
Tapi karena lagu ini…

Always Be My Baby ~ David Cook

We were as one babe
For a moment in time
And it seemed everlasting
That you would always be mine
Now you want to be free
So I’m letting you fly
Cause i know in my heart babe
Our love will never die, no!

You’ll always be a part of me
I’m a part of you indefinitely
Girl don’t you know you can’t escape me
Ooh darling cause you’ll always be my baby
And we’ll linger on
Time can’t erase a feeling this strong
No way you’re never gonna shake me
Ooh darling cause you’ll always be my baby

I ain’t gonna cry no
And i won’t beg you to stay
If you’re determined to leave girl
I will not stand in your way
But inevitably you’ll be back again
Cause ya know in your heart babe
Our love will never end no

You’ll always be a part of me
I’m part of you indefinitely
Girl don’t you know you can’t escape me
Ooh darling cause you’ll always be my baby
And we’ll linger on
Time can’t erase a feeling this strong
No way you’re never gonna shake me
Ooh darlin cause you’ll always be my baby

I know that you’ll be back girl
When your days and your nights get a little bit colder ooohhh
I know that you’ll be right back,
Oh, baby believe me it’s only a matter of time

You’ll always be a part of me
I’m part of you indefinitely
Girl don’t you know you can’t escape me
Ooh darlin cause you’ll always be my baby
And we’ll linger on
Time cant erase a feeling this strong
No way you’re never gonna shake me
Ooh darlin cause you’ll always be my…my baby

Hahaha, saya bahkan sudah bisa membayangkan di scene apa lagu ini akan dipakai. Dan yeah, saya memang lagi cinta-cintanya sama lagu ini.
Dan sama yang nyanyi

4 comments:

kata cecurut cedhal.. said...

hhuuhuuu...Mba Steph...ternyata ada gosip lagi kalo Cookie uda jadian sama Kim Caldwell...hhuuhuuu
sediihh hatikuu...enggak relaa..

Stephanie Zen said...

iyaaa aku baca di internet katanya mereka udah dinner date di Ruth Chris Steak, dan cookie mempertimbangkan untuk ngajak kim hang-out bareng lagi!!!

kejamnya duniaaaaa x'(

tiarakami said...

saya juga ngefans banget ama lagu itu
apalagi sering banget diputer di u fm.
pernah tuh pas saya lagi ngobrol ama tmen2 di mobil, tiba2 mereka saya suruh diem.
karena always be my baby lagi diputer!
hahahaha

oh ya, soal si kim caldwell...
waktu pertama tau saya langsung nangis lho..
hahaha.dramatis banget.

Stephanie Zen said...

tiarakami: waahh kamu suka juga yaa? hehe iya emang lagunya bagus banget! bagusan cook yg nyanyi drpd mariah carey =)) sayang skrg di radio banyakan diputerin the time of my life dibanding always be my baby..

huhuhu iya emang mengerikan sekali itu gosip cook-caldwell.. saya juga langsung hilang napsu makan pas tau *ahh yang bener, steph? ;p*